Spellen Grot » Traditionele Spellen » Mijnenveger
8.3 / 10 - 462

Mijnenveger

Iedereen heeft wel eens mijnenveger gespeeld. Achter je computer, niks te doen behalve een spelletje Mijnenveger. Voor diegenen die het nog niet kennen: het doel van mijnenveger is om het mijnenveld leeg te vegen zonder een mijn te laten ontploffen. Veel plezier!

Op zoek naar de beste Flash Mijnenveger spellen? Hier ben je gedekt. Neem een kijkje in deze categorie om leuke en uitdagende spellen gebaseerd op de originele klassieker te vinden. Het beste deel is dat je deze spellen gratis online kunt spelen. Als je rond kijkt, Je vindt hier zeker iets wat je interessant lijkt. En als je een spel start en je vindt het niet leuk, dan kunt je altijd terugkomen en een andere kiezen.

Als je niet zeker weet waar te beginnen, zou je Armor Picross 2 eens moeten proberen. Het spel is simpel. Je hoeft alleen maar de gekleurde tegels te onthullen en de zwarten te vermijden. Je krijgt aanwijzingen, zodat je weet welke veilig zijn om op te klikken en welke je ten koste van alles moet vermijden. Hier raak je heel snel aan verslaafd. Voor iets een beetje anders, raden wij Mijnen Veger of Bad Apples, die allebei een goed voorbeeld zijn van dit genre. Met langzame en zorgvuldige afweging die nodig zijn voor elke beweging, deze spellen zijn niet snel van tempo, maar ze kunnen voor diegenen die graag denken en beredeneren een grote uitdaging zijn. Probeer een van onze Mijnenveger Flash spellen die je gratis online kunt spelen wanneer je extra tijd over hebt. Je zult niet teleurgesteld worden.