Spellen Grot » Puzzle Spellen » 3 op een Rij » Bejeweled
9.2 / 10 - 5095

Bejeweled

Iedereen kent Bejeweled en iedereen houdt er van. Hier vind je allerlei verschillende Bejeweled spellen, elk met een andere, unieke stijl. Je vindt hier bijvoorbeeld Jungle Thema Bejeweled, Apen Bejeweled en zelfs een Piraten Thema Bejeweld spel. Probeer ze allemaal!

Je kent het spel Bejeweled waarschijnlijk, maar wist je dat er een flink aantal variaties bestaan? We hebben een heleboel goede Flash Bejeweled-games om je bezig te houden. Elk van de games heeft een uniek ontwerp en wordt een beetje anders gespeeld, maar we weten zeker dat je iets gaat vinden wat je leuk vindt. Je kunt ze allemaal eens proberen als je wilt, want ze zijn gratis online te spelen.
Of je nu een aapthema, een piraatsmaak, of jungle-Bejeweled wilt: wij hebben ze. Onze selectie gratis Flash Bejeweled-games zijn gratis om online te spelen wanneer je een beetje vrije tijd hebt. Enkele van onze meest populaire titels zijn Ancient Jewels en Jewel-Quest. Je kunt ook Fitz! proberen, waarin je alleen sets gekleurde blokken weg moet maken door ze af te stemmen. Krijg drie op een rij van dezelfde vorm en je wist de set. Je kunt ook twee aangrenzende vormen laten passen. Je kunt oefenen tegen de computer, of de multiplayer-modus inschakelen! Welke Bejeweled-Flashgame je ook kiest, probeer je naam op het leaderboard te krijgen!
RainRain
84%
GemsGems
83%