Spellen Grot » Puzzle Spellen » 3 op een Rij » Zuma
9 / 10 - 7404

Zuma

Het hele idee achter welk Zuma spel dan ook is om drie kralen op een rij te krijgen door ze naar de juiste plek te schieten op een ketting. Hoe langer de ketting, hoe meer punten je krijgt. We hebben veel verschillende varianten met leuke kleuren en thema's. Het originele Zuma spel kwam al in 2003 uit, gepubliceerd door PopCap Games, maar zoals je ziet zijn er nu veel gratis flash versies. Succes!

HeruHeru
82%
Als je niet van Zuma spellen hebt gehoord, het uitgangspunt is simpel. Het spel heeft kralenkettingen. Je moet minstens drie kralen op een rij van dezelfde kleur hebben door de lancering van anderen grotere keten. Dit klinkt ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel leuk. Als je van bubbel schietspellen, zul je deze categorie mooi vinden. In Fairy Town, moet je de parels laten overeenkomen. Het spel is vergelijkbaar met de originele Zuma, maar dit flash spel voegt een beetje frisheid aan het spel toe. Als je een fan bent van de klassieke drie op een rij spel, gaan we ervan uit dat je deze ook leuk zult vinden.
MarsMars
80%
VoozVooz
80%
BruBru
78%
Voor sportliefhebbers, is Sport Zuma een goede keuze. In plaats van sieraden of kralen, maakt dit spel gebruik van ballen uit verschillende sporten. Door uitvoering van drie op een rij begin je de ketting te wissen. Dit spel zal je voor een lange tijd bezig houden als je probeert de laatst level te bereiken en het daadwerkelijk hebt opgelost. Onze collectie van Flash Zuma-achtige spellen zijn leuk om online te spelen wanneer je maar wilt. Het leuke deel is dat ze gratis te spelen zijn. Dit betekent dat je in dit gedeelte er zo veel kunt proberen als je wilt en je geen zorgen hoeft te maken over een enorme rekening.
WraxWrax
78%