Spellen Grot » Puzzle Spellen » Geheugen Games
8 / 10 - 183

Geheugen Games

Probeer deze geheugenspelletjes om je korte termijn geheugen te testen en misschien wel te verbeteren. Alles wat je hoeft te doen is om de identieke plaatjes bij elkaar te zoeken, maar door zo min mogelijk kaartjes om te keren. Zorg dat je goed uitgerust bent en je kan concentreren, deze spellen zijn alleen voor de slimsten!

Flash Geheugen Training spellen zijn erg in omdat ze het geheugen helpen te verbeteren terwijl het lijkt alsof het niets meer is dan het spelen van een spel. We hebben een lijst van enkele van de beste Geheugentrainer Flash spelletjes samengesteld en alles op een plaats verzameld. Neem een kijkje en kijk of je een van de spellen ziet die je wilt spelen.
Als je niet kunt beslissen, moet je om mee te beginnen Laag Naar Hoog 2 eens proberen. Dit is de tweede in de serie, maar het is een leuke manier om je geheugen te stimuleren. Een ander populair spel is Memflex. In dit spel, moet je nummers onthouden en ze daarna in een bepaalde volgorde herhalen. Hoewel het makkelijk klinkt, kan het een hele uitdaging zijn. Door te spelen, kun je helpen jouw geheugen te trainen. Voor degenen die niet van nummers houden, begin dan met Eten Memory 2 dit maakt het een beetje zinvoller. Wees gewaarschuwd dat dit Geheugentrainer spel je hongerig zal maken! Een interessant ding om te doen is om je geheugen te testen met nummers en dan over te gaan naar voedsel, vormen of iets anders om te zien of je alle scores kunt verbeteren. Met zo veel geweldige Flash spellen om online te spelen, denken we dat je zeker iets vinden om je te helpen.