Spellen Grot » Puzzle Spellen » Kettingreactie » Zoek de Weg
8.6 / 10 - 60

Zoek de Weg

Onze online weg zoeker spellen zijn een geweldige entertainment voor iedereen die houdt van een simpel spel te spelen, maar die wel zijn hersenen wil gebruiken. In onze weg zoeker spellen moet je communiceren met je omgeving om het verhaal af te kunnen maken en het doel te bereiken. De spellen zijn meestal makkelijk te spelen, maar een hele uitdaging om ze te voltooien. Wij zijn ervan overtuigd je onze wegen zoeker spellen leuk vindt en dat je geniet bij het oplossen van puzzels!

Voor fans van puzzelspellen of hersenkrakers onze collectie van geweldige Flash Wayfinder spellen zullen je zeker voor uren vermaken. Het spel in de meeste van deze spellen zijn echt eenvoudig, maar ze zijn nog steeds een uitdaging om onder de knie te krijgen. Als je een denksporter bent die het leuk vindt om dingen door te denken en puzzels op te lossen, zul je van deze spellen genieten. De blauwe muts werd in De Blauwe Beanie gestolen door een vogel. Ben jij capabel genoeg om alle puzzels in dit spel op te lossen? Ze kunnen lastig zijn, maar wij denken dat iedereen die graag puzzels of hersenkrakers beredeneerd van dit spel gaan genieten.
In The Evil Penguin draait het om hoeveel klikken je nodig hebt om elke level te halen. Kun jij de weg vinden naar de andere kant van het scherm? Het minder de tijd die het kost, hoe hoger de score wordt die je op het einde krijgt. Het spel is eenvoudig, maar nog steeds genieten voor sommige soorten speler die Wayfinder videospellen leuk vinden. In Pyjaman, speel je een kleine jongen die zijn weg moet vinden door elk van de schermen. De eerste daarvan zijn heel simpel, maar het spel wordt een stuk uitdagender als je verder gaat. Wees voorbereid op veel plezier wanneer je in dit spel probeert je weg te vinden door alle levels!