Spellen Grot » Puzzle Spellen » Aqua Energizer
8.3 / 10 - 2459

Aqua Energizer

Duw de bollen door het hele level en zorg ervoor dat je niet je kansen verspeelt om het te halen. Alleen een slimmerik kan deze puzzel spellen oplossen. Laat eens zien wat je kan!

Er zijn een heleboel verschillende soorten Puzzle Spellen beschikbaar, maar Aqua Energizer Flash-games zijn volgens ons speciaal. Het uitgangspunt is simpel: je duwt kleine orbs door verschillende niveaus, terwijl je voorzichtig moet zijn om de levels daadwerkelijk te voltooien terwijl ze moeilijker en spannender worden. Wees gewaarschuwd dat deze brainteasers niet voor iedereen zijn. Je moet slim zijn om om deze te kunnen voltooien. Met name een aantal van de moeilijkste niveaus. Heb jij wat er nodig is?

Om erachter te komen, zou je kunnen beginnen met Schat Grotten; die is simpel. Je gebruikt het toetsenbord om te bewegen en te graven, terwijl je de verschillende artikelen en schatten verzamelt. Als je denkt dat het gemakkelijk is, heb je het helemaal verkeerd. Terwijl je gemakkelijk door de eerste paar levels kan gaan, denken we dat je de latere levels uitdagender zult vinden. Niet iedereen kan deze games helemaal voltooien. Heb jij wat er nodig is? Zowel Gold Panic als Acno's Energizer zijn andere voorbeelden van de grote Flash Aqua Energizer-games die we beschikbaar hebben. Het beste is dat ze zijn allemaal gratis zijn om te spelen. Waarom je geld uitgeven aan een mooie computergame, terwijl je je orbs online gratis kunt krijgen. Als je de tijd hebt, hebben wij de games om je bezig te houden!