Spellen Grot » Puzzle Spellen » Match Shapes
9.2 / 10 - 641

Match Shapes

Puzzel je weg door deze gave figurenmatch spellen. Je moet objecten matchen aan hun identieke tweeling om het spel te winnen. Dit klinkt misschien wel erg simpel, maar het is moeilijker dan je denkt!

Voor simpele denkspelletjes, onze Flash vorm overeenkomst spellen zijn zeker een grote hit aan het worden. Sommige van de spellen zijn echt makkelijk, maar anderen zijn wat meer complexer en uitdagender. Je kunt elk van deze vorm overeenkomst spellen gratis online spelen wanneer je maar wilt om een beetje plezier te hebben. In Gravitime gebruik je de kracht van de zwaartekracht om ballen samen te trekken. Met behulp van een stroom of een straal van de zwaartekracht moet je proberen de ballen van dezelfde kleur bij elkaar te krijgen om ze te verwijderen. De beginfase is vrij eenvoudig, maar het wordt steeds lastiger naarmate je verder gaat. Niet iedereen is in staat om alles op tijd te verwijderen.
In Tropical Swaps moet je dierenvormen overeen laten komen om punten te scoren om het spel te winnen. Dit is echt simpel, maar het is nog steeds erg leuk en verslavend. Als je  overeenkomen met de vorm Flash spelletjes leuk vind, ga je genieten van de titels in deze rubriek. In Magic Links moet je het bord met tegels leegmaken voordat de tijd opraakt. Dit doe je door vormen overeen te laten komen. De regels zijn wat ingewikkelder, maar na een paar rondes zul je achterhalen wat er gaande is en in staat zijn om te proberen de hoogste score te halen.