Spellen Grot » Vaardigheid » Bubble Trouble
8.9 / 10 - 5283

Bubble Trouble

Maak de bellen kapot door een muur te creëren van verticale pijlen. Er zijn veel verschillende stijlen van dit klassieke spel, probeer ze allemaal!

Als je Bubble Shooter spelletjes leuk vindt, zul je worden geboeid door onze collectie Flash-games gebaseerd op de klassieke Bubble Trouble. In plaats van bubbels te schieten, schiet je in deze spellen met pijlen of incidenteel kogels. Hoewel het concept eenvoudig is en gameplay makkelijk, kun je snel geboeid raken, omdat de niveaus steeds moeilijker worden. Heb jij wat er nodig is om een topscore op Bubble Trouble online te krijgen?

Online Flash Bubble Shooter-games zijn erg populair. Dit is de reden waarom we de tijd hebben genomen om de beste games te vinden, zoals de originele Bubble Trouble. Ongeacht je vaardigheidsniveau, denken we dat je iets gaat vinden dat leuk is. Van beginners tot meer ervaren bubbelmeesters, we hebben een spel voor alle soorten spelers. De klassieke Bubble Trouble is een van de favorieten in deze categorie, natuurlijk, maar we hebben ook een grote selectie van soortgelijke spellen waarvan je net zo goed kan genieten. Bijvoorbeeld, je wilt misschien Bubble Struggle proberen of Gevaarlijk Meisje. Dit zijn allebei geweldige manieren om de tijd te doden terwijl je je hersenen een beetje oefent. Het beste is dat je gratis kunt spelen, zo vaak als je wilt.