Spellen Grot » Vaardigheid » Oversteken
8.7 / 10 - 2629

Oversteken

We kennen allemaal de oude Frogger spellen wel. Je moest uitkijken om niet platgereden te worden door een auto terwijl je de weg probeerde over te steken, als een kikker. Het doel van deze spellen is veranderd, maar we hebben een grote variëteit, uren ouderwets plezier!

Het spelen van bereik de andere kant Flash spellen kan heel leuk zijn. Hoe vaker je speelt, des te makkelijker het zal worden om te weten hoe je van de ene kant van het scherm naar de andere kant moet komen. Het klinkt heel eenvoudig om de andere kant proberen te bereiken, maar je weet nooit wat er onderweg gaat gebeuren. Spelen in het verkeer is meestal niet aan te raden, maar in I Love Traffic, kan het heel leuk zijn. Als je in dit spel de andere kant in de kortste tijd kunnen bereiken, zul je veel punten scoren. Je zou in staat zijn om een hoge score te halen als je goed genoeg bent en veel oefent.
Natuurlijk moeten we de oorspronkelijke klassieker steek over naar de andere kant spel niet vergeten te noemen - Frogger. Hierin speel je een groene kikker die springend de andere kant moet halen. Dit klinkt eenvoudig, maar het wordt moeilijker naarmate je verder komt. We hebben ook een Pasen thema spel genaamd Konijnen En Eieren. Hierin speel je een konijntje dat op tijd de andere kant van het scherm moet bereiken. Kleine kinderen vinden oversteken Flash spellen leuk om te spelen, speciaal rond de vakantietijd.