Spellen Grot » Vaardigheid » Reactie Spellen » Word niet gesnapt
8.6 / 10 - 854

Word niet gesnapt

Als jij een echt sneaky type bent zul je deze spellen echt geweldig vinden. Om punten te scoren moet je erg voorzichtig zijn om niet gesnapt te worden door je tegenstander. Dit kan een schoolmeester zijn, of een bankbediende. Sluip je weg door deze spellen zonder gezien te worden!

Onze Flash Don't Get Caught games zijn een goede manier om je tijd te doden. Sommigen hebben zelfs puntje van je stoel opwinding - allemaal gratis als je ze online speelt. Van huurmoordenaars tot leerlingen die uit de klas proberen te gluipen tot werkers die uit het kantoor proberen te lopen, je zal best wat verschillende avonturen kunnen beleven terwijl je probeert niet gepakt te worden.
Sluiperig zijn is een handige skill om te hebben in onze Don't Get Caught Flash games, maar je moet ook denken aan strategie en tactiek. Alleen door een meester te zijn in beide zal je van je alle vijanden kunnen ontsnappen - ook al zijn het maar je baas of leraar. Met wat oefening kan je zelfs door de moeilijkste laatste levels komen. Als je je afvraagt waar je moet beginnen, wil je misschien voor Ultimate Assassin 2 kiezen, wat een geweldige plek is om deze categorie te verkennen. Zowel Examenstress als Bajes Ontsnapping zijn goede manieren om je tijd een beetje te verspillen als je probeert van de virtuele bedreigingen te ontsnappen door rond te sluipen. Niet gepakt worden is nooit zo veel lol geweest! Probeer nu een van de games in deze categorie en kijk of je hebt wat nodig is om het spel te beaten door niet ontdekt te worden.