Spellen Grot » Vaardigheid » Eet de Kleintjes
8.8 / 10 - 2006

Eet de Kleintjes

Je bent een vis in een aquarium of in het open water en je moet zien te overleven in deze spellen. Eet andere vissen of misschien planten, maar in godsnaam eet niet de wormen! Het kan zomaar zijn dat daar een vishengel aan vast zit!

Heb je je ooit afgevraagd hoe een vis leeft? Nu kan je erachter komen hoe het zou zijn om een waterdier in een tank te zijn. Sommige van onze Flash Fishy games zijn simpel en anderen zijn wat ingewikkelder en hebben een brede scala aan opties. Welke je ook kiest, we denken dat je deze gratis Flash games die je het leven van een vis laten ervaren erg leuk zal vinden.
Niet zoals in onze Vis Spellen, zal je in deze spellen de vissen niet proberen te vangen. In plaats daarvan zal je erachter komen hoe het is om je eigen aquarium te hebben - zonder alle zooi en werk. Sommige van de vissen die je kan krijgen zijn erg kleurvol en zien er cool uit. In de Flash game Visje begin je als een kleine oranje vis. je moet proberen niet gegeten te worden door grotere vissen en kleinere vissen eten zodat je groeit. Kan je het overleven tot het einde van het spel? Nog twee popluaire Fishy spellen zijn Qua Visje en Vis Eet Vis, die allebei heel erg lijken op het originele Fishy spel. Welke je ook het leukst vindt, wij denken dat je wel aan de haak geslagen wordt terwijl je probeert te overleven in een aquarium of in het wild. Het beste is dat je al onze Flash games gratis online kunt spelen.