Spellen Grot » Vaardigheid » Goudzoeker
8.8 / 10 - 7179

Goudzoeker

Ze zeggen dat goud nooit zijn waarde verliest, nou deze spellen ook niet! Het doel in deze spellen is om zoveel mogelijk goud te vinden om het meeste geld te verdienen. Neem deel in de goudkoorts en begin je ontdekkingsreis!

Met onze brede selectie Flash Goldminer games, zal je je uren en uren vermaken met deze klassieker. Het concept van deze spellen is simpel. Je graaft in de grond - op Aarde of ergens anders - en je probeert zo veel mogelijk mineralen te verzamelen als je kan, voornamelijk goud. Elk spel heeft verschillende graphics en gameplay is ook voor ieder net wat anders, maar als je de originele Goldminer spellen leuk vindt, zal je genieten van deze categorie.
In het originele spel Goud Zoeken, speel je tegen de klok terwijl je zo veel mogelijk goud als je kan verzamelt. Het spel is simpel, maar het wordt steeds moeilijker hoe verder je vordert. Zodra je de klassieker volledig beheerst, wil je misschien Valentiner of Goudzoeker Speciale Editie proberen. Het zijn allebij geweldige varianten op het spel wat je nog meer uren plezier bezorgt. Een van de coole dingen is dat je nieuwe uitrusting kunt kopen na elk level die je haalt zodat je je werk beter kunt doen. Of je maar een paar minuten hebt of je in een game bui bent en meer tijd hebt, wij hebben de beste Goldminer Flash games beschikbaar. Het allerbeste is dat je ze online gratis kunt spelen wanneer je maar wilt. Of je gewoonlijk een actie gamer bent of meer van simpele spellen zoals dit houdt, wij denken dat onze verzameling van video games in deze categorie wel indruk op je zal maken.