Spellen Grot » Vaardigheid » Teken Spelletjes
8.2 / 10 - 1702

Teken Spelletjes

Deze tekenspelletjes zijn een hele nieuwe uitdaging, je speelt het door lijnen te tekenen welke een actie in gang zetten. Soms moet je iets laten vallen door een lijn te tekenen, of door het ijs snijden om een kleine Viking te redden. Klinkt leuk he? Dat is het ook!

Hou je van tekenen en krabbelen? Nu kan het online zonder papier te verbruiken met onze collectie van Flash teken spellen. Van simpel tot ingewikkeld, we hebben vanalles voor ieder type artiest. Sommigen zijn gewoon programma's die je je gang laten gaan, maar anderen bouwen het tekenen in een leuk spel in. Als je wilt weten wat we bedoelen, moet je zeker weten een van de games op deze pagina spelen.
Ice Breaker 2 is een goed voorbeeld van wat er beschikbaar is in deze categorie. In dit Flash teken spel moet je door ijs slaan door er lijnen doorheen te tekenen. Zo bevrijd je de Vikingen, waar je punten voor krijgt. voor de hoogste score moet je zo veel mogelijk Vikingen proberen te bevrijden in zo min mogelijk zetten. Hoe meer je het speelt, hoe meer je het wilt spelen. Twee andere veel gespeelde spellen die je online kan spelen zijn Mechanism 2 en Mechanism 3. Ze zijn allebei erg leuk ken kunnen je voor uren bezig houden. Voor iemand die houdt van hun hersenen gebruiken en een turn-based spel wilt spelen wat lijnen tekenen bevat, heb je zojuist de beste webpagina op het hele internet gevonden.