Spellen Grot » Vaardigheid » Reactie Spellen » Ontwijk Spellen
8.8 / 10 - 183

Ontwijk Spellen

Ontwijk alles wat naar je toe komt vliegen! Je moet hiervoor echter zeer snel en alert zijn. Speel verschillende spellen welke allen hun eigen unieke stijl hebben en probeer de highscore te verbeteren!

Onze Flash Dodging Games zijn simpel en toch heel leuk. In principe is je doel om alle voorwerpen die op je af komen te ontwijken. De voorwerpen variëren (nogal), dit hang natuurlijk af van welk spel je speelt, maar wees gerust, je zal verrast opkijken welke je ook kiest. Een van de beste dingen van deze soort spellen is dat het steeds moeilijker wordt naarmate je verder komt in het spel, waardoor ze altijd een uitdaging blijven.
Een van de favoriete online Dodging Games die we hebben is Run-O-Saur. In dit spel zitten dinosaurussen. Als je een dino liefhebber bent zal je helemaal dol worden van dit spel. Twee andere populaie spellen in deze categorie zijn Kubusveld en Ragdoll Laser Dodge. Welke game je ook kiest, we denken dat je heel veel zal zitten oefenen zodat je de laatste levels kan bereiken en de top score kan halen. Video games over voorwerpen ontwijken zijn niet geschikt voor iedereen, maar voor mensen die hun hand-oog coordinatie willen oefenen of die gewoon uitgedaagd willen worden zijn ze een goede manier om je tijd mee door te brengen. Ze zijn handig om stress af te lossen op een dag. Kijk even rond naar alle verschillende Flash Dodge games die we hebben en kies er een die bij jou past.