Spellen Grot » Avontuur Spellen » Spiderman Spellen
8 / 10 - 7055

Spiderman Spellen

Dit is je kans om als je favoriete stripheld te spelen! Schiet je web en vlieg door de stad, terwijl je alle slechteriken verslaat.

Spiderman, Spiderman, Vriendelijke buurt Spiderman. Hij negeerde rijkdom en roem actie is zijn beloning! Fans van de klassieke Spiderman stripboeken of tekenfilms gaan onze verzameling van de beste Flash Spidey spellen geweldig vinden. Je kunt je favoriete superheld worden en de dag redde op die manier zoals alleen Spidey kan! In Spider Man Dark Side, krijg je side scrolling Spidey avonturen. Kun jij jouw web gebruiken om over de horizon van de stad te slingeren? Dit spel is een beetje moeilijk, maar als je eenmaal de controles kent is het een geweldig spel gebaseerd op de stripfiguur die we allemaal kennen en liefhebben.

Voor een spel gebaseerd op de franchise van de film , kijk je op Spiderman 2, die plaatsvindt na de eerste film. Hier wordt je Spidey en gebruikt zoveel superkrachten als je kunt om te overleven. Alleen de allerbeste spelers zullen in dit spel in staat zijn om de laatste level te halen. Een andere Spiderman favoriet is Red Mary Jane. Zoals de naam al doet vermoeden, je doel is simpel - red je vriendin. Onderweg zul je een aantal eenvoudige vijanden en een aantal moeilijke vijanden ontmoeten. Als je goed genoeg bent, kun je het einde halen en Spidey's geliefde redden.