Spellen Grot » Vaardigheid » Reactie Spellen » Spring op Tijd
9 / 10 - 1497

Spring op Tijd

In deze spellen is timing het allerbelangrijkst. Je moet op tijd springen om naar de andere kant van het level te komen. Als je dat niet goed doet, betaal je met je leven!

RunRun
89%
ZylZyl
84%
Timming is alles. Onze Flash spring op tijd spellen helpen je jouw reflexen te testen. Ongeacht je vaardigheidsniveau, we zijn er zeker van dat je een spel vindt waarvan je zult genieten. Wees gewaarschuwd dat er uren zullen verstrijken tijdens het spelen van deze spellen. Ze zijn zeer verslavend, zeker als je de moeilijkere levels bereikt. Heb jij het in je om een topscore te halen? Als je op tijd springt, zou je misschien de topscorelijst halen.
We hebben de alle beste Spring Op tijd spellen om online te spelen, naar een ervan waarnaar je zou moeten kijken is Run. Dit is een 3D-racer met een draai - hier moet jij je sprongen perfect timen, zodat je overleeft tot het einde van de koers. De levels worden steeds moeilijker, maar de laatsten zijn zeer moeilijk te halen. Je gaat een geweldige tijd beleven wanneer je probeert om helemaal door te dringen tot het einde van het spel. Twee andere titels die we jou aanbevelen zijn Wortel Zoektocht en Pucca Pursuit. Allebei zijn het goede voorbeelden van mooie Spring op Tijd spellen. Van afbeeldingen tot het werkelijke spel, ze hebben allebei wel iets aan avontuurspelers te bieden. Op het juiste moment te springen is een handige vaardigheid om te hebben. Als je hand-oog coördinatie goed genoeg is, kunt je het einde van een aantal van deze titels halen.
AIB!AIB!
73%