Spellen Grot » Vaardigheid » Bloons
8.9 / 10 - 2097

Bloons

Het doel in dit Bloons spel is simpel: haal een level met zo veel mogelijk Bloons met maar een beperkt aantal dartpijltjes en kogels. Het klinkt misschien eenvoudig maar het vergt een bepaalde vaardigheid en strategie om alle levels door te komen. Probeer de verschillende stijlen van dit spel en wordt de beste Bloons speler ooit!

Niet gehoord van Bloons? Binnenkort wel! Het doel van deze spellen is simpel: schiet zoveel mogelijk ballonnen als je kunt met wat munitie die je krijgt, meestal dartspijltjes of kogels. Terwijl het spel eenvoudig klinkt, kunnen deze games een hele uitdaging zijn. De eerste levels zijn meestal eenvoudig, maar vanag niveau vier of vijf worden de winnaars gescheiden van de verliezers!
Als je nieuw bent bij dit soort point and shoot-games, wil je misschien beginnen met iets als Eieren Rapen. Aan de andere kant, als je al een tijdje speelt bubbelschietgames speelt, kun je Christmas Bloons of Even More Bloons kiezen. Beiden bieden veel verschillende niveaus die steeds moeilijker worden. Kun je het helemaal naar het einde gaan? Er is maar een manier om erachter te komen. Een van de beste dingen aan onze collectie van Flash Bloons-videogames is dat je ze gratis online kunt spelen. Wanneer je een beetje tijd hebt en je wilt ontdoen van wat stress, is alles wat je hoeft te doen beginnen met het spelen van een van de games in deze collectie. je zult waarschijnlijk een bepaalde titel vinden die je het meest bevalt, maar al onze Bloons Flash-spelletjes zijn leuk op hun eigen manier.
PopPop
76%