Spellen Grot » Vaardigheid » Natuurkunde Spellen » Brug Bouwen
8.2 / 10 - 831

Brug Bouwen

Als je in bent voor een uitdaging, spelen dan onze een brug bouwen spellen! Je moet de lading af leveren aan de andere kant zonder dat het naar beneden valt. Dit betekent dat je al je technische vaardigheden en intelligentie moet gebruiken om deze bouw een brug spellen te winnen. Soms moet je heel mogelijk zijn en de andere keer moet je je geld verstandig besteden om de bouw van een brug af te maken. Maar als je van engineering geniet, zijn we er zeker van dat je zult genieten van onze online bouw een brug spellen.

Onze brugbouw Flash spelletjes zijn leuk en uitdagend tegelijk. Ongeacht je leeftijd, als je een speler bent en houdt van bouwspellen, zul je iets in deze categorie vinden die je voor uren zal bezig houden. Je kunt elk spel gratis online spelen, wat betekent dat je er zo veel kunt proberen als je wilt, totdat je er een vindt die je het beste bevalt. In Brug van Schildpadden heb je drie levens om te proberen alle vracht over de rivier te krijgen. Sommige schildpadden zullen kopje onder gaan dat ertoe zal leiden dat je in het water valt en een leven verliest. Kun je alle vracht overbrengen en het halen van een hoge score?

In FWG Bridge 2, moet je wezentjes helpen afgronden over te steken om voor hen bruggen te bouwen. Dit klinkt heel makkelijk , maar de moeilijkere lever zijn een hele uitdaging. Als je van Flash brugbouw spellen houdt, denken we dat je deze geweldig vind. Je hebt slechts een beperkt bedrag om een brug te bouwen in BridgeCraft, maar als je voorzichtig bent, zul je in staat zijn om je geld verstandig te besteden en er voor zorgen dat je voldoende stevige en sterke bruggen bouwt. Dit is een van de beste Flash brugbouw spellen in deze sectie.