Spellen Grot » Vaardigheid » Natuurkunde Spellen » Balanceer Spellen
8.8 / 10 - 7176

Balanceer Spellen

Draai en stapel figuren, en probeer om de perfecte balans te vinden in deze physics spellen! Bouw je toren hoger en hoger en zorg dat 'ie niet omvalt. Heb jij de vaste hand die nodig is om deze balanceerspellen te verslaan? Vind het nu uit!

Heb je u geweldige technische vaardigheden? Ben je goed in het balanceren van virtuele items? Met onze collectie Flash-balansgames kan je testen hoe goed je het doet. Sommige van de games hebben zelfs leaderboards waarop je je naam kunt invoeren als topscorer. Je moet echt goed zijn in natuurkunde om greep te krijgen op deze games, maar ze kunnen zeer verslavend zijn als je eenmaal weet wat je doet.
Hoe hoog kan je je toren of structuur opbouwen? Dat is de vraag die je zult moeten beantwoorden. Stapelen lijkt eenvoudig, en dat is het ook, maar de natuurkunde in deze games zal al je vaardigheden op balanceren van virtuele objecten echt testen. Twee van de populairste titels die we hebben zijn Super Stacker 2 en Tower Blaster. Als je echt een uitdaging wilt, raden we aan om Totem Destroyer te proberen. Je hebt een totem bovenop een stapel stenen. Het doel is om zoveel mogelijk van de stenen te verwijderen zonder dat de totem omvalt. Net als bij onze andere Flash-balansgames, worden de levels steeds moeilijker als je verder in het spel komt. Kun jij het omvallen tegenhouden? Tijd om erachter te komen!
GenGen
83%