Spellen Grot » Actie Games » Asteroid Spellen
8.6 / 10 - 2831

Asteroid Spellen

Deze Asteroid spellen zijn allen gebaseerd op het klassieke Atari-spel Asteroids uit 1979. Het doel van dit spel is simpel; vernietig de asteroïden die je tegemoet komen. Het doel is misschien eenvoudig, maar de spellen zijn het zeker niet! Geniet van deze moderne online versies van deze all-time classic!

Je hoeft ons niet te vertellen hoe oud je bent, maar als je je nog de klassieke 1979 Asteroids coin-up videogame door Atari herrinert, zal je blij zijn om te weten dat we een volledige selectie van de beste Flash Asteroid-games hebben. En, dit is het beste, je hoeft geen kwartjes in je computer te gooien om te spelen! Dit spel is eenvoudig op vele manieren, maar het bestaat nog steeds vandaag omdat het zo leuk kan zijn als je probeert om de hoogste score te behalen.
Als je op de leaderboards van de Asteroid-games kunt komen, doe je het best goed. Dit soort spellen zijn populair bij gamers van alle leeftijden. Ze zijn bedrieglijk eenvoudig. Het spel is eenvoudig, maar moeilijk tegelijkertijd. Je kunt je alleen verplaatsen in een bepaald aantal richtingen, maar als de asteroïden in kleinere stukken breken, kan het moeilijk zijn om bij te blijven met alles dat op hetzelfde moment op het scherm rondvliegt. Je kunt veel oefenen met onze Flash-asteroïdgames, omdat ze gratis zijn om online te spelen. Of je nu slechts een ronde speelt of urenlanf asteroïden en ruimteschepen opblaast, het kost niets, wat leuk is. Enkele van de populaire versies die we hebben zijn Bubble Tanks 2, Hover Phoenix en End Space.