Spellen Grot » Traditionele Spellen » Pacman Spellen
8.8 / 10 - 7494

Pacman Spellen

Dit spel behoeft geen introductie. Pacman is een all-time klassieker, en nog altijd zo populair als eerst. Nu hoef je geen arcade machine meer te vinden om dit te spelen, het kan gewoon hier! Blijf uit de buurt van de spoken!

Verwijder de stippen loop weg van of jaag op de geesten wanneer je dwaalt door het doolhof met onze collectie van de beste Flash Pacman spellen. Het mooiste deel ervan is dat je dit klassieker video spel gratis online kunt spelen wanneer je een beetje vrije tijd hebt. sommige delen van de variatie is echt mooi. In Pacman, speel je het klassieke arcade spel. De eerste paar levels zijn makkelijk, maar de geesten - zoals Blinky - beginnen echt snel te bewegen in latere levels. Alleen de allerbeste spelers zullen in staat zijn om al vretend hun weg naar het laatste scherm te vinden.
Als u op zoek bent naar een leuke variant van het origineel Pacman spel, moet je kijken op Slackman, die op het kantoor plaatsvindt. Kun je alle donuts bemachtigen voordat je collega het je baas vertelt en je ontslaat? Veel plezier bij het opslokken van alle donuts om de hoogste score te halen. Speel Pacman Platform 2, voor iets heel anders. In dit spel ben je Pacman, maar in plaats door een doolhof te gaan, moet je bij het eten van alle stippen van platform naar platform springen en de spoken vermijden. Dit combineert Pacman met een side scroller avonturenspel.