Spellen Grot » Actie Games » Sloop de stad
8.8 / 10 - 363

Sloop de stad

Het idee van dit spel is heel eenvoudig. Of het nu in een middeleeuws Engels stadje is of in een moderne Amerikaanse stad, deze spellen bevatten een heleboel verschillende steden. Misschien is de stad waarin jezelf woont ook beschikbaar in een van deze spellen.

Een soort oorlogsspel waarvan veel mensen genieten is te vinden in onze categorie Vernietig de stad. In deze leuke Flash-strategiegames is je doel simpel: vernietig de vijandelijke basis of de stad. De verschillende titels hebben iets andere graphics en verhaallijnen, maar het uitgangspunt is hetzelfde: chaos en vernieling op grote schaal.
Vernietig de stad-Flashspelletjes zijn leuk als je tegen de computer speelt, maar je kan ook kijken naar een van onze Multiplayer Spellen om iets te vinden waarmeeje kunt strijden tegen een echte persoon. Hoe dan ook, haal de hoogste score en krijg je naam op het leaderboard is een doel dat je moet proberen te bereiken. Enkele van de populaire titels in deze sectie zijn Mass Mayhem 4, Viva Caligula, en Black Knight. Met een van deze beginnen is een goed idee, maar vergeet niet dat we veel meer hebben te bieden. Het enige wat je hoeft te doen is zelf een kijkje nemen om alle grote Vernietig de stad-Flash-spellen die zien die we beschikbaar hebben voor fauteuilgeneraals. Kan jij door de verdediging breken? Nu is het tijd om uit te vinden of je de vaardigheid groot genoeg is om de stad in te nemen door deze te vernietigen.