Spellen Grot » Actie Games » Schieten » Schiet en Ren
8.8 / 10 - 8651

Schiet en Ren

Deze spellen zitten boordevol actie! Vecht jezelf door levels met eindeloze stromen vijanden die je allemaal liever dood zien! Het maakt niet uit of het spel zich in de toekomst afspeelt, of juist in het verleden, ze zitten allemaal boordevol razendsnelle actie!

Onze Flash-ren en schiet spelletjes zijn geweldige side scrollers uit de vervlogen jaren. Als je een platform speler bent uit de buurt van je console en een spel wiltt spelen, onze collectie van de beste loop en schietspellen zullen je tevreden houden met een beetje snelle chaos. Om te beginnen, probeer Thing Thing 4. Je bent een monster, maar je kunt wraak nemen op de mensen die je hebben gemaakt. De mogelijkheid om je personage aan te passen onderscheidt dit spel. Je moet alle vijanden vernietigen om de levels volledig te vegen en win het spel. Een ander spel in deze serie is Thing Thing Arena 3, die sterk lijkt op wedstrijd vechten in een arena spel.
RazeRaze
88%
In de spannende platformer Plazma Burst, moet je al je vijanden neer schieten wanneer je van de ene kant naar de andere kant van het scherm gaat. Dit spel schut een paar verrassingen uit de mouwen. Als je speelt, zorg ervoor dat je aandacht besteedt aan alle kleine details om zo de hoogste score kan halen. Als het gaat om ren en schiet Flash video spelletjes die je gratis online kunt spelen, hebben wij je gedekt. Kijk rond totdat je de beste side scrolling platformer heb gevonde om te spelen tot op het laatste level. Kun je het tot een goed eind brengen in een van deze spellen? Het is nu tijd om erachter te komen.
ZayoZayo
85%
DoomDoom
82%