Spellen Grot » Traditionele Spellen » Online Flipperkast
8.5 / 10 - 3694

Online Flipperkast

Wie heeft er nou niet een keertje met de flipperkast gespeeld in een snackbar of café? Nu kun je het hier gratis spelen. Kies je favoriete stijl en zet een nieuwe high score!

Ben je een flipperspel tovenaar die met de ogen dicht kan spelen? Onze Flash flipperkast spellen die je online kunt spelen laat je pronken met je vaardigheden. Dit is een basis spel dat al vele jaren bestaat, maar het spel kan heel erg verslavend zijn als je de meeste punten probeert te halen. Een van onze favoriete online flipper spellen is Bump Pinball omdat het een mooi cartoon veld heeft. Buiten dat, het spel is snel en heftig. Je raakt de flipperknoppen en probeert alle acties op het scherm bij te houden. Kun jij een hoge score halen?
Voor iets anders, probeer Lucky Coins. Dit is een videospel gebaseerd op Pachinko, dat heel sterk lijkt op het flipperspel. Je laat op de top een muntje vallen en hoopt dat het op de juiste plaats belandt. Je krijgt drie munten om te zien hoeveel punten je kunt halen. In Pepsi Pinball, krijg je een Wild West thema. Dit is een van de beste Flash flipperspellen om online te spelen in je vrije tijd. Het spel is vergelijkbaar met elk ander flipper simulatie, er zijn sommige verrassingen ​​als je weet waar je moet kijken!