Spellen Grot » Actie Games » Schieten » Oorlogs Games
8.9 / 10 - 7498

Oorlogs Games

Alleen de doden zullen het einde der oorlogen meemaken; dus het is misschien weinig verrassend dat er veel spellen in deze categorie te vinden zijn. De spellen nemen je naar veel verschillende plaatsen en tijden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je moet je vijanden helemaal kapot maken met allerlei soorten wapens, waaronder geweren, explosieven, zwaarden, gevechtstorens, bogen en raketten. Volg de commando's op!

Met onze collectie van de beste Flash oorlogsspellen zou je wensen dat er meer dan 24 uur in een dag zitten. Als je een fan bent van strategiespellen die om veldslagen en oorlogen draaien, hebben wij je gedekt. Alle titels in deze sectie zijn gratis online te spelen. Heb jij het in je om een succesvolle generaal te worden? In Endless War 4, kun je te kiezen uit verschillende campagnes. Je beweegt je met het toetsenbord en schiet met je muis. De truc is om alle vijanden uit te schakelen om verder te gaan naar de volgende fase in het spel. Kun jij het einde van dit geweldig neerhaal oorlogsspel halen?
10661066
89%
De Geep. Ahoy, kameraadschappelijk. Wil je een piraat zijn? In Treasure of Cutlass Reef, ga je oorlog voeren tegen andere schepen om ze te plunderen voor goud en op andere buit - alias piratenschat. Dit oorlogsspel vereist strategie en een snelle vinger om de eindfase te halen en verzamel de meeste gouden munten. Met een groot aantal mooie artillerie en unieke landschappen, zal Endless War 3 je op zijn minst voor een paar uur bezig houden. Dit strategisch oorlogsspel vergt wat tijd om het te beheersen, maar we denken dat je plezier zult beleven om te hebben proberen de uiteindelijke levels te halen.