Spellen Grot » Actie Games » Vechten » Box Games
8.7 / 10 - 12437

Box Games

Boxen is een sport welke al eeuwen beoefend wordt. De oude Egyptenaren lieten hun moedigste en sterkste mannen tegen elkaar vechten, en dat was meer dan vierduizend jaar geleden! Nu is het jouw kans om het gevecht aan te gaan, gooi de handdoek niet in de ring tot je tegenstander knock out is!

Heb je net naar het them Eye of the Tiger uit de Rocky films geluisterd? Als dat zo is, ben je waarschijnlijk een fan van de ring. Het goede nieuws is dat we een grote selectie van Flash-boksspellen hebben die je gratis online kunt spelen. Dit is een van de oudste sporten ter wereld, maar de moderne virtuele versies kunnen net zo spannend zijn op vele manieren.
Ben je klaar om je hoed in de ring te gooien en te kijken of je kunt worden gekroond tot kampioen? Als je je tegenstanders knock-out kunt slaan en je KO-niveau kunt verhogen, kan je op de leaderboards komen, waar je naam zal blijven als een van de topspelers. Online kosgames zijn leuk, omdat ze niet veel tijd in beslag nemen, maar zijn nog steeds leuk om te spelen. Boksen is een beetje moeilijk, maar het is zeker niet een van de meest gewelddadige vormen van games die op de markt zijn. De sport kan helpen om sportiviteit en andere vaardigheden te leren, zoals hand/oog-coördinatie. Als je klaar bent om in de de ring te klimmen, kies je voor een van onze grote Flash-boksgames en beginnen je met de strijd aangaat met de juiste directen en uppercuts. Adrian! Met deze titel kan je Rocky of je favoriete bokser uit de echte wereld spelen.