Spellen Grot » Traditionele Spellen » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

Space Invaders is een arcade videogame ontwikkeld door Tomohiro Nishikado, en gepubliceerd in 1978. De spellen in deze categorie zijn allen gebaseerd op deze all-time klassieker. Stuk voor stuk met verschillende stijlen en thema's maar wel trouw gebleven aan het origineel.

We hebben een geweldige selectie van Flash Space Invaders type spellen die je gratis online kunt spelen. Deze categorie is gevuld met de allerbeste online Space Invaders videospelletjes die het internet te bieden heeft. Ze zijn gratis om te spelen, dus probeer ze allemaal totdat je degene vindt die je het leukst vindt om te spelen. Voor zombie een variant op de originele, probeer dan Zombie Invaders 2. Je moet zombies en grafstenen vernietigen in plaats van buitenaardse wezens en hun ruimteschepen, maar dit spel is in veel opzichten geweldig. Als je een fan bent van Flash zombie spellen, moet je dit spel een proberen.
Een andere geweldige Space Invaders Flash spel in onze collectie is Star Defender. Het mooie hiervan is dat je kunt upgraden als je de levels hebt verslaan. Met krachtigere munitie, zul je goed uitgerust zijn om enorme golven te maken voor buitenaardse wezens die aan komen marcheren in de latere levels. Als je van het spelen van Space Invaders online houdt, denken we dat je zult smullen van alle spellen die we in dit hoofdstuk hebben. Van buitenaardse wezens schieten tot het vernietigen van zombies, buiten de afbeeldingen draait het allemaal om het spel