Spellen Grot » Actie Games » Schieten » Zombie Spellen
8.5 / 10 - 652

Zombie Spellen

Deze Boxhead spellen bevatten allemaal een dosis domme, bloeddorstige zombies die zin hebben in een hersensnack. Jij verdedigt jezelf tegen de hordes vuile ondoden! Grijp een wapen naar keuze en begin te schieten!

O nee! De Zombies komen. Bent je klaar voor de zombie apocalypse? Nu kun je je vaardigheden testen bij het spelen met een breed scala aan gratis online Flash-games met zombie-thema. Dat klopt, je hebt geen geld nodig als je zombies wilt doden, op verschillende manieren. Boxhead More Rooms is een goede plek om te beginnen.
Een ander fijn zombiespel is Zombie Assault 3 dat een beetje snel is. Een van de leuke dingen aan dit zombiespel is dat je kunt aanmelden voor een account en je voortgang opslaan, zodat je je niet steeds opnieuw vanaf het begin hoeft te beginnen. Zelfs als je niet aanmeldt, kun je nog steeds zombies aanvallen op verschillende manieren, waardoor een geweldige gameplay wordt bereikt. Of je nu een fan bent van zombiefilms, stripverhalen of gewoon algemene referenties aan popcultuur met betrekking tot de ondode wezens, denken we dat je wel een of twee Flash-games kunt vinden die je leuk vindt om online te spelen. Zorg ervoor dat je een beetje tijd uittrekt, zodat je kunt wennen aan het spel en de punten echt kunt binnenhalen door zombies een voor een of in grote groepen af te sluiten. De beslissing is aan jou.