Spellen Grot » Actie Games » Vechten » Street Fighter
8.7 / 10 - 785

Street Fighter

Alle spellen in deze categorie zijn gebaseerd op het originele Capcom spel uit 1987. Deze vechtspellen draaien om timing en jezelf naar de top vechten in het toernooi. Deze spellen zijn allen losjes gebaseerd op dit principe. Veel vechtplezier!

Als je een fan bent van Flash Straatvechtersspellen, zul je van alle grote titels die we in dit onderdeel hebben genieten. Je kunt ze gratie online spelen.Met zo veel verschillende soorten vechtspellen, hebben we iets voor alle spelers. Ongeacht uw vaardigheidsniveau of gewenste type spel, we zijn er zeker van dat er iets voor jou bij zit. In Fierce Fighter, moet je helemaal tot aan het einde zien te komen door je tegenstanders een voor een te verslaan. Ontworpen naar het originele Straatvechter spel, deze biedt haar eigen personages - goede kerels en slechteriken. Ze hebben ook elk hun eigen speciale bewegingen.
HoboHobo
83%
Voor iets anders, probeer dan Hero Fighter. In deze Straatvechters Flash spel, moet je om je tegenstanders te verslaan beoefenen van je normale bewegingen - aanvallen en verdedigen - maar je moet ook ervoor zorgen dat je weet hoe jij jouw speciale bewegingen gebruiken om het spel te winnen. Een andere geweldig Straatvechtersspel die je nu direct online kunt spelen is Vox Populi Vox Dei. In dit spel, ben je een weerwolf jager die alle weerwolven één voor één moet verslaan om door te gaan naar het einde van het spel. Ben je goed genoeg om jouw naam op de hoge score lijst te krijgen?