Spellen Grot » Traditionele Spellen » Breakout Spellen
8.9 / 10 - 3913

Breakout Spellen

Het originele Breakout spel werd al uitgebracht in 1976. Het werd een groot succes voor Atari, die het ontwikkeld hadden. Het doel van het spel is eenvoudig, je moet de lagen bakstenen vernietigen met je stuiterende bal. Je kaatst deze bal terug met een batje welke jij bestuurd. Het doel is misschien simpel, maar deze spellen zijn het allerminst!

Breakout is een van de allereerste videogames die is ontwikkeld. Het kwam uit in 1976 en was toen een hit voor de Atari. Zoals de naam al doet vermoeden, probeer je om uit te breken door een muur van lagen bakstenen tegelijk te vernietigen. Hoe, vraagt ​​u? Met een stuiterende bal, natuurlijk! Dit is waar de vaardigheid in het spel komt. Het beste nieuws is dat we veel verschillende soorten Flash Breakout-spellen hebbem om te proberen.
Terwijl het uitgangspunt van dit spel simpel is, bestaat er nog steeds heel wat innovatie. Neem bijvoorbeeld Star Ball. In dit Flash Breakout-spel moet een deel van de stenen meer dan eenmaal worden getroffen om te breken en andere stenen bevatten power-ups en bonuspunten. De niveaus worden steeds moeilijker, dus als je je naam op de topscorelijst kunt krijgen, doe je het goed. Enkele andere grote Breakout Flash-spellen die we aanbieden zijn Fairy Arkanoid en Crush Maniacs. Beide titels zullen je zoveel stenen laten vernietigen als je aankunt. Terwijl ze een beetje anders zijn, denken we dat je er een hoop plezier mee zult hebben. De truc te leren hoe je de paddle goed controleert, zodat je in en goede hoek komt en een hoop stenen kunt breken.
BloxBlox
74%