Spellen Grot » Traditionele Spellen » Snake Spellen
8.7 / 10 - 2317

Snake Spellen

Snake is een klassieke videogame welke het eerst gespeeld werd in arcades, in de jaren zeventig. Daarna werd het herontdekt in 1998 toen Nokia het als een standaard spelletje aanbood op hun telefoons. Nu heb je geen telefoon meer nodig om dit klassieke spel te spelen, we hebben hem gewoon hier!

Als je een wat oudere speler bent, herken je waarschijnlijk de klassieke Slang spellen nog wel die in de arcades en elders populair waren. Toen het klassieke spel werd geïnstalleerd op sommige smartphone in de jaren 1990, werd het spel opnieuw een hit. Nu kun je de beste Flash slang spelletjes gratis online spelen. In Slang Konijn, is het doel om je her en der te bewegen en alle konijnen opeten. Het spel klinkt makkelijk, maar het is eigenlijk heel uitdagend, vooral in de latere levels. Ben jij mans genoeg om schattige konijntjes te eten voordat de tijd om is?
Een ander spel waar weinig konijntjes worden opgegeten, is Carai Snake. Hier beweegt de slang rond en verzamelt penningen. Bij dit spel heb je een beetje strategie nodig. Zodra je de controles kent, denken we dat je dit spel steeds opnieuw zult spelen totdat je wint. Als je een echte uitdaging wilt, probeer Snake Ball. Dit is een van de beste slang Flash spellen die je online kunt spelen. Het eerste level is echt leuk, en als je deze eenmaal voltooid hebt, kun je rond kruipen naar moeilijkere uitdagingen. Niet veel mensen zullen in staat zijn om door alle levels heen te komen.