Spellen Grot » Actie Games » Vechten » Gevecht Spellen
8.9 / 10 - 13482

Gevecht Spellen

Vecht je weg door eindeloze levels in deze supergave gevechtspellen! Je kunt als een samoerai spelen, of een gangster en zelfs als een ridder! Laat je tegenstanders niet winnen en vecht tot de overwinning!

Klaar? Vecht! Als je, Mortal Kombat, Street Fighter en andere grote klassieke vecht-platform spellen nog kunt herinneren, zul je deze categorie heel mooi vinden. We hebben een aantal van de beste Flash vechtspellen die er zijn - iets voor alle soorten spelers. Klaar voor de strijd? In Dad N Me, kun je de speeltuin baas eens laten zien wie werkelijk de leiding heeft en maak je vader trots. Dit vechtspel wordt in een snel tempo uitgevoerd, zodra alle bewegingen kent, ga je al vechtend door alle levels. Als je goed genoeg bent, kun je de hoogste score halen.
Een ander mooi Flash vechtspel om online te spelen is Straw Hat Samurai). Dit is een klassiek hakken en slaan spel die u voor uren zal vermaken, terwijl je vechtend een weg vindt door de verschillende levels om te proberen het einde te bereiken. Kunt u dit vechtspel helemaal tot aan de finish overwinnen? Als je over de Trojaanse oorlog hebt gehoord, zul je met het spelen van Achilles veel plezier beleven. Je speelt de held uit de geschiedenis waar je tegen golf na golf van vijanden probeert te vechten. Actiespelers en geschiedenisliefhebbers krijgen allemaal een kick van dit spel.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
83%