Spellen Grot » Actie Games » Xiao Xiao
8.9 / 10 - 2803

Xiao Xiao

Xiao Xiao werd in 2001 gecreëerd door Zhu Zhiqiang in China. In deze gewelddadige spellen wordt je veracht om chaos aan te richten onder je mede poppetjes met behulp van allerlei soorten geweldige vechtsport technieken en wapens. Niet voor mietjes!

Hou je van Flash stok figuur spellen? We hebben een aantal van de beste online stokman spellen gratis te spelen. Of je van actie en avontuur houd, of iets anders dat je hersenen zullen uitdagen en strategie vereist, hebben we iets voor elk type speler in deze categorie. Om te beginnen, probeer Electrische man 2 te spelen. Als je graag Street Fighter of een ander vechtspel op je spelcomputer wou, ga je genieten van het zien van twee stokfiguren die het op het scherm uitvechten. De afbeeldingen in dit spel zijn eigenlijk beter dan je zou denken. Het spel is wat je doet terugkomen om steeds opnieuw en opnieuw te spelen.
Als je Mafia oorlogen leuk vind, zul je van Sindicate gaan genieten. Dit is een spel is voor rijper publiek, hier kun je met alle mogelijke middelen die nodig zijn proberen de stad te beheersen! Ben jij capabel genoeg om de koning van de onderwereld te zijn? Voor sommige stokman platformer plezier, probeer dan Rage 3, waarvan je zult wensen dat de levels altijd doorgingen. Het goede nieuws is dat er in dit spel nogal wat uitdagingen in zitten voor jou. Kom jij tot aan het einde? Alleen de beste spelers zullen dit bereiken.
CQCCQC
82%