Spellen Grot » Traditionele Spellen » Tetris
9 / 10 - 2161

Tetris

Het klassieke spel Tetris werd in 1984 door Alexey Pajitnov ontwikkeld. De populariteit van het spel explodeerde toen het op het Nintendo Game Boy platform uitkwam. Het doel in deze spellen is om de vallende blokjes op een goede manier te stapelen zodat je nooit tot de bovenkant bouwt. Elke keer als je een horizontale lijn geheel vol hebt gebouwd zal die verdwijnen om wat ruimte te maken. Probeer alle verschillende variaties op dit klassieke spel!

QuadQuad
82%
Fans van Flash Tetris spellen kunnen stoppen met zoeken. Wij hebben de beste Tetris spellen die je gratis online kunt spelen. Of je nu iets dicht bij het ​​originele spel wilt of een van de vele variaties op het thema we hebben voor elk wat wils. Als je een serieuze speler bent, moet je in staat zijn om een hoge score te halen in dit spel. Bij het afspelen van Tetris Returns, ga je het geweldige spel spelen die je kent en leuk vind met een beetje meer. De geluidseffecten en afbeeldingen in dit spel zijn echt geweldig. Voor harde Tetris-spelers, dit videospel, heeft het echt. Wat is het hoogste aantal lijnen die je kunt laten verdwijnen?
Voor een oneven variatie op de originele klassieker, proberen TetriSnake te spelen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er slangen betrokken in dit spel. Dit voegt echt een nieuw element toe aan het spel en ademt wat nieuw leven in het officiële spel. Als u wilt nog verder weg wilt van het originele spel, dan moet je kijken op Ocean Bubble. Deze vindt plaats in de oceaan en heeft bubbels geen blokken, maar het spel is mechanisch hetzelfde. We denken dat elk Tetris fan gaat genieten van deze aanpassing van de klassieke vallende blokkenspel.
QubeQube
74%
ClixClix
66%