Spellen Grot » Traditionele Spellen » Worms Spellen
8.8 / 10 - 5297

Worms Spellen

De Worms spellen gaan allemaal over niet-zo-lieve kleine wormpjes, die elkaar totaal vernietigen met de ziekste wapens die je je maar kunt voor stellen. Deze kwaadaardige kleine eikeltjes doen alles wat ze kunnen om hun vijanden (en alles eromheen) naar tot poeder te knallen. Ze wachten wel netjes hun beurt af, dat wel Het eerste Worms spel kwam uit in 1995 en werd ontwikkeld door het Engelse Team 17 voor de Amiga. Een succesvol genre zoals deze zal altijd wel gratis flash spin offs hebben, welke wij op deze pagina hebben verzameld. Kill 'm!

Op zoek naar online Wormen spellen? Ben je hier aan het juiste adres! In dit gedeelte, hebben we een aantal van de beste Flash Wormen spellen die je gratis online kunt spelen. Dat klopt, Je kunt zoveel spelen als je wilt zonder te betalen. Dit maakt deze strategiespellen nog leuker om te spelen. Voor een spel dat vergelijkbaar is met wormen, met betrokkenheid van gigantische gepantserde voertuigen, probeer dan Big Battle Tanks. Wees bereid om geringe tijd te besteden met dit spel om de controles onder de knie te krijgen. Als je het eenmaal onder de knie hebt, kunt je veel tijd spenderen om alle levels proberen te ontruimen. Het spel wordt moeilijker naarmate je verder komt.
PicoPico
80%
Voor een andere beurtelings wormen-type spel, probeer dan Territorium Oorlog, waarin je voor een tijdje wordt bezig gehouden. De basis van dit spel is simpel, maar het vergt veel strategie om het helemaal tot aan het einde te halen. Kun jij de opdrachten uitvoeren die je helemaal naar de eindstrijd brengen? Voor een piratenavontuur, proberen Raft Wars te spelen. Dit spel heeft geweldige afbeeldingen en is echt verslavend. Je zou te willen blijven spelen totdat je het spel onder de knie hebt. Dit is een van van onze favoriete flash spellen gebaseerd op de klassieke wormen computerspel.