Spellen Grot » Actie Games » Schieten » Verdedig Je Basis
9 / 10 - 2922

Verdedig Je Basis

Verdedig jouw basis tegen een eindeloze stroom aanvallers. Gebruik de juiste strategieën om je tegenstanders te verslaan, ze proberen immers je basis te vernietigen! Met deze spannende spellen vol actie ben je uren zoet om de beste manier te ontwikkelen om jouw basis te verdedigen, en de winnaar te worden!

Voor fans van strategie- en oorlogsgames zullen deze Verdedig je basis-Flashgames je urenlang commando's laten schreeuwen naar je troepen terwijl je probeert te verdedigen en probeert te behouden wat van jou is. Hoewel dit eenvoudig klinkt, worden de levels steeds moeilijker. Dit betekent dat de basics echt vroeg door moet hebben en moet leren hoe je wat je beschikbaar hebt moet gebruiken om jezelf te verdedigen.
Als je niet weet waar te beginnen, zou je kunnen beginnen met Green Beret Castle Assault. Hierin verdedig je een kasteel en moet je de vijanden verslaan met alle wapens en verdediging die je bij de hand hebt. Maar je moet wel snel zijn, omdat de vijanden je kasteel beschadigen en het kunnen vernietigen en dat betekent einde spel voor jou. Kun je alle verschillende niveaus overleven? Twee andere populaire Verdedig je basis-Flashspelletjes die we hebben zijn Endless War Defense en Balloon Invasion. Welk spel je ook kiest om online te spelen, je kunt rustig slapen, wetende dat je geen geld gaat uitgeven als je uren doorbrengt met te verdedigen wat van jou is. Als je goed genoeg bent, zou je op de lijst van topscorers kunnen komen. Heb jij wat nodig is?