Spellen Grot » Traditionele Spellen » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

In het klassieke spelletje Pong is het de bedoeling dat je het balletje in het spel houdt. Gebruik je batje om je tegenstander te frustreren en win! Snelle reflexen zijn een absolute noodzaak om de betere tegenstander te verslaan. Ben jij klaar om terug in de tijd te gaan? Speel nu deze Pong spelletjes!

RongRong
77%
PingPing
74%
Tennis is een van de oudste videospellen, dat is waarom we een hele categorie gewijd hebben aan niets anders dan de allerbeste Flash tennisspellen die je online kunt spelen. Het spel is eenvoudig - je moet een puck met een peddel slaan die slechts in twee richtingen beweegt. Hoewel eenvoudig, het spel is nog steeds leuk. Een geweldige flash spel gebaseerd op tennis is Curveball. In principe moet je de bal slaan in een gebogen, 3D-omgeving. Dit voegt echt een unieke draai aan het klassieke spel. je kunt extra punten krijgen als je de bal op de juiste plek met de peddel slaat.
Een ander mooi tennis spel om online te spelen is Pongnop. In deze tweestrijd, hebben twee computer tegenstanders aan weerszijden peddels en een bal. Jouw taak is om de ballen aan beide zijden in het midden van het scherm te stoppen. Hoewel dit vergelijkbaar is met het tennisspel, voegt dit een nieuw element toe aan het spel, met de klassieke uitdaging. Voor een extreme versie van het tennisspel bekijk Pwong 2. Met betere afbeeldingen, muziek, geluidseffecten en meer, dit is tennis op steroïden. Voor fans van het originele spel of nieuwe spelers die nog nooit van de klassieke hebben gehoord, is dit een geweldig spel dat nog steeds een uitdaging is.