Spellen Grot » Actie Games » Vechten » Ninja Spellen
8.3 / 10 - 1127

Ninja Spellen

Ninja's staan erom bekend snel, onzichtbaar en dodelijk te zijn. Kun jij je weg door deze spellen vechten als een soldaat uit het middeleeuwse Japan? Al deze spellen bieden bakken met actie en eindeloos vermaak, dus probeer ze allemaal!

We hebben een aantal van de beste ninja Flash spellen die er zijn. Als je rondsluipend je vijanden probeert te vinden en graag hakkend en slaande weg dit avontuur wilt beleven, zul je deze spellen in deze categorie heel mooi vinden. Actiespelers zullen uren plezier hebben met een van de titels op deze pagina. Een van de meest populaire ninja Flash video spellen die je online kunt spelen is Ninja Zuivering, waar je een ninja krijger bent die rondsluipend de vijand uitschakelt voordat ze je opmerken. Dit klinkt eenvoudig, maar de levels worden steeds moeilijker naarmate je verder gaat. Kun je het tot aan het einde volhouden?
Een andere sluipend ninja vechtspel waar je van kunt genieten is Ninja 2). In deze, moet u uw dorpen redden van plunderende indringers. Zorg ervoor dat het goud dat ze achterlaten nadat je ze hebt verslaan in handen krijgt voordat het verdwijnt. Dit verhoogt uw score en de ranglijstpositie van de ninja krijger. In Ninja 2 2, moet je alle munten op een level vinden om door te kunnen gaan naar de volgende. Dit klinkt eenvoudig, maar je moet onopgemerkt blijven, bij het vervullen van deze taak. Dit is waar de uitdaging van dit spel om gaat. Als je genoeg tijd spendeert met dit sluipend ninja Flash spel, zou je het tot een goed einde kunnen brengen.