Spellen Grot » Kinder Spellen » Educatief » Topografie
9.1 / 10 - 4062

Topografie

Test je kennis met deze topografische spellen. Kun jij alle steden in de Verenigde Staten benoemen? Welke zeeën en rivieren zijn er in Europa? Deze leuke spellen testen allemaal hoeveel je weet over onze planeet. Nu maar hopen dat je goed hebt opgelet op school!

Onze collectie van de beste Flash topografische spellen zullen echt je aardrijkskunde testen. Als je graag naar kaarten kijkt en de verschillende gebieden van de planeet wilt identificeren, zijn deze videospellen iets voor jou. Alle van de spellen in deze sectie zijn gratis online te spelen, zodat je er zo veel kunt proberen als je wilt totdat je het spel vind die je het beste bevalt. In De Landen Van Zuid America wordt jouw kennis van Zuid-Amerika getest. Maak je geen zorgen als je de eerste keer niet alle antwoorden goed hebt. Je kunt steeds weer opnieuw gratis spelen totdat je alle landen kent en in staat bent om het spel op te lossen met een perfecte score!
Voor iets meer globaler, proberen Steden Zoeken te spelen, waarbij steden op de wereldkaart moet vinden. Dit klinkt eenvoudig, maar je zult verbaasd staan ​​hoeveel je er verkeerd hebt. Je kunt zo vaak spelen als je wilt tot je alle antwoorden goed hebt. Een andere geweldig geografisch spel is De Landen Van Europa die jouw kennis van het Europese landschap en topografie zal testen. Welk spel je kiest om te spelen in deze sectie, we denken dat je veel plezier zult beleven met het leren van verschillende plaatsen in de wereld. Hoe goed ken je de wereld?