Spellen Grot » Kinder Spellen » Verzorg Spelletjes
8.3 / 10 - 7281

Verzorg Spelletjes

Altijd al een leuke, speelse hond willen verzorgen, of een schattig katje, maar wilden je ouders er geen? Je kunt hier een virtueel huisdier hebben. Trakteer ze op koekjes en leer ze grappige kunstjes. Je moeder zal het niet storen, zolang je maar een virtueel huisdier verzorgt.

Leren hoe je huisdieren of baby's verzorgt kan educatief zijn - en leuk! Met onze Flash Games gebaseerd op de zorg voor een virturel huisdier, kan je zorgen voor een schattige kleine pup, een schattig katje, of zelfs helpen in een kinderkamer vol met baby's. Voor de virtuele huisdier-spellen, moet je met hen communiceren en ze behandelen en letterlijk verzorgen, zodat ze kunnen overleven. Met veel van de games kan je je virtuele huisdieren kunstjes leren!
Sommige van deze Flash Care-games nemen veel tijd en aandacht in beslag, maar dit is geweldig voor sommige mensen. Als je rond kijkt, zal je zien dat we alle verschillende soorten games in deze categorie hebben - echt iets voor iedereen. Het maakt niet uit wat voor soort gamer je bent; er komt een moment dat je iets anders wilt. Een virtueel huisdier kan precies wat je nodig hebt, zelfs als je het niet meer weet. Een paar van onze favoriete Care Flash-games zijn Grow Nano 3 en Mama Spel. Wanneer je een van beide speelt, zul je merken dat hoe meer tijd je doorbrengt met het spel, hoe beter je huisdier reageert. Hoewel het wandelen met een virtuele hond en ervoor zorgen dat hij eet misschien niet leuk klinkt, zul je verbaasd zijn wanneer je het spel start en plezier krijgt in het verzorgen van je huisdier, ook al is het maar virtueel.