Spellen Grot » Kinder Spellen » Looney Tunes
8.1 / 10 - 2792

Looney Tunes

Hey... what's up dog? Wie herkent deze klassieke lijn nou niet, uit één van de meest bekende cartoons ooit, Bugs Bunny? Nu kan je met hem of zijn vriendjes spelen, in deze leuke Looney Tunes spelletjes!

Als het gaat om Looney Tunes Flash spellen, hebben we een aantal van de beste die er zijn. In deze categorie, vind je een hoop spellen gebaseerd op de klassieke tekenfilmfiguren die je kent en leuk vindt, maar we hebben ook spellen die gelijkaardig zijn dat je misschien ook leuk vindt. Het goede nieuws is dat ze gratis online te spelen zijn, zodat je je geen hoeft te maken over de hoge kosten om een paar videospellen te spelen.
Met zo veel geweldige videospellen in deze categorie, zou je weet niet waar te beginnen. Als dat het geval is, raden wij aan om te beginnen met Taz Rugby. Dit leuk flash spel gaat over Taz die rugby speelt. Klinkt een beetje vreemd? Wacht tot je het spel start! Als je tot aan het einde van het spel kunt komen zonder problemen, zou je in staat zijn om de hoogste score te halen. De spellen Tweety Laten We Versieren en Tweety's Oceaan Opruimen zijn twee andere Looney Tunes Flash spellen die je gratis online kunt spelen. Als je een beetje tijd over hebt en een favoriet stripfiguur, zul je zeker iets in deze categorie vinden. Wij vinden de aller beste spellen, zodat je meer tijd kunt besteden aan het spelen en minder tijd aan het zoeken naar goede spellen.