Spellen Grot » Avontuur Spellen » Naruto Spelletjes
9.8 / 10 - 2930

Naruto Spelletjes

Voor diegenen die Naruto nog niet kennen, het is een Japanse manga over een jonge ninja die Naruto heet. In deze categorie zul je allerlei soorten spellen vinden, allemaal gebaseerd op dit Japanse fenomeen. Je kunt kiezen uit Naruto RPG, Naruto vechtspellen en zelfs Naruto Racespelletjes. Of kies lekker niet en speel ze gewoon allemaal!

Anime fan? Als dat zo is, weet je waarschijnlijk waarom Naruto Flash spellen zo populair zijn online. Neem eens een kijkje en bekijk alle grote titels die we voor jou beschikbaar hebben om gratis te spelen. Van hakken en slaan vechtspellen tot strategische oorlogspellen en meer, we hebben iets voor alle soorten spelers die deze anime klassieker tekenfilm leuk vinden. Voor een blokken overeenkomst spel, probeer dan Naruto Quest. Je moet blokken overeen laten komen met foto's van je favoriete Naruto personages. Het spel is verslavend en leuk. Wanneer je begint te spelen, wil je niet stoppen voordat je de hoogste score hebt gehaald.
Een ander titel om naar te kijken is Naruto War 10. Als je op zoek bent naar avontuur, vind je het in deze titel. Alleen de slimste spelers zijn in staat dit spel uit te spelen. Met de vele personages uit Naruto die aanwezig zijn in het spel, zul je iemand zien die je leuk vind als je een fan bent van de show. In Naruto Ultimate Biker, ga je op de fiets racen als een van je favoriete Naruto personage. Dit spel is een uitdaging, zelfs als je geen fan bent van de anime tekenfilmserie. Welk Naruto Flash vidiospel je ook online wilt spelen, we denken dat je gigantisch veel plezier zult beleven.