Spellen Grot » Kinder Spellen » Huisdierverzorging
8.3 / 10 - 12970

Huisdierverzorging

Heb je ooit een pup of een klein katje willen adopteren? Maar je mama en papa nee zeiden, omdat je geen ervaring hebt met dieren? Deze spellen zijn een geweldige manier om deze verantwoordelijkheid te leren. Misschien kun je je ouders overtuigen, na het spelen van een aantal van deze spellen!

Leren hoe te zorgen voor een huisdier is belangrijk. Onze virtuele huisdier zorg Flash spellen zijn een geweldige manier om verantwoordelijkheid te leren zonder een echte pup of een katje te hebben. Dit type videospel is ook zeer geschikt voor huidige huisdierbezitters. Als je je Tamagotchi nog herinnert, ga e de spellen in deze sectie geweldig vinden. In Mijn Schattige Huisdieren 2 moet je zorgen voor meerdere huisdieren. Ieder huisdier heeft een andere beweging van je muis nodig om ze te tevreden te stellen. Kun jij bijblijven bij ieder huisdier die wat liefde, eten of aandacht nodig heeft? Dit spel is eenvoudig te spelen, maar is nog uitdagend en erg leuk voor dierenliefhebbers.
Bij Dieren Trimsalon, kunt je leren schoothondjes te maken en katjes er beter uit te laten zien. Het bijhouden van alle opwinding is soms niet gemakkelijk, maar we denken dat veel kinderen dit huisdierverzorging videospel leuk vinden om online te spelen. Voor iets een beetje anders, maar nog steeds erg leuk, proberen Evolvoplus te spelen. In dit spel bent je een eenvoudige kleine vis, maar om groter te worden moet je kleinere visjes eten. Op hetzelfde moment, moet je voorkomen om niet zelf opgegeten te worden door grotere vissen! Dit is gigantisch veel plezier!