Spellen Grot » Kinder Spellen » Educatief » Rekenen Spellen
7.9 / 10 - 121

Rekenen Spellen

Op zoek naar een echte hersenkraker? Bent je bij ons aan het juiste adres. We hebben spelletjes voor iedereen die rekenen leuk vindt, of het nu eenvoudig of een beetje moeilijker is.

Onderwijs kan leuk zijn! De titels in onze Flash rekenspelletjes gedeelte bewijst de uitspraak. Voor iedereen die van rekenen, nummers of een goede hersenkraker houdt, zijn deze spellen zeker te behagen. We hebben iets voor spelers van alle leeftijden en alle spellen in deze categorie zijn gratis online te spelen, waardoor ze in onze ogen nog beter zijn. Met veel verschillende moeilijkheidsgraden, Math Butterfly heeft voor elk wat wils. Ongeacht je huidige rekenkundige vaardigheden, zul je in dit spel iets vinden wat jij leuk vindt. En als je speelt, is er een goede kans dat je daadwerkelijk je rekenkundige vaardigheden gaat verbeteren in tijd!

In Maze and Math moet je rekenen en nummers gebruiken om het doolhof te wissen om door de level te komen. Als je gaat spelen wordt het spel geleidelijk aan moeilijker, maar het is niet onmogelijk om het te verslaan. Fans van nummers gaan dit spel steeds weer opnieuw spelen omdat ze het leuk vinden. Rekenen en getallen kunnen spannend zijn! In Battle Math moet je rekenen gebruiken om de vijanden te verslaan voordat ze de wereld veroveren. Als je Flash rekenspelletjes leuk vind, zul je deze titel of een van de andere spellen die we in deze sectie hebben fantastisch vinden.