Spellen Grot » Avontuur Spellen » The Simpsons
8.3 / 10 - 1178

The Simpsons

Iedereen houdt van de Simpsons! Deze cartoon show werd gemaakt door Matt Groening in 1989 en heeft sindsdien al 500 episodes op de tv gehad. Dit maakt het niet alleen de langstlopende geanimeerde show maar ook de langstlopende sitcom ooit. Deze spellen zijn allemaal geïnspireerd door deze show. Probeer ze allemaal! DOH!!!

Als je The Simpsons Flash spelletjes wilt spelen, hebben we vele geweldige titels waarvan we denken dat je leuk vind. Met veel verschillende stijlen van spellen, we hebben iets voor elke speler. De spellen in deze sectie zijn gratis online te spelen, zodat je je kunt ontspannen en de tijd kunt nemen wanneer je een perfecte Simpsons videospel probeert te vinden om de tijd te doden. In Naakt Skaten, speel je Bart op een skateboard. Natuurlijk, ben je naakt in dit spel, maar het is nog steeds erg leuk. Voor fans van skateboarden spellen, blijf je dit spel spelen totdat aan het eind je naam verschijnt op de hoge scorelijst. Kun jij Bart helpen met stunts uit te voeren zonder dat je door de politie wordt opgepakt?

Voor iets een beetje anders, maar nog steeds uitdagend, denken we dat je Sloopkogel eens moet proberen te spelen. Je moet slopen in dit spel, maar het is veilig en kan een hoop plezier opleveren - letterlijk! Als je goed bent, kun je de laatste level halen. Ze zijn een beetje moeilijker, maar nog steeds makkelijk te verslaan als je weet wat je moet doen. Een andere geweldig Flash Simpsons spel is Simpsons Arcade. Deze heeft veel variaties en zal je voor uren bezig houden. Welk video spel je kiest om te spelen, denken we dat je veel plezier zult beleven als een van de personages uit de populaire tekenfilm.