Spellen Grot » Kinder Spellen » Sorteren
8.3 / 10 - 4055

Sorteren

Ben je dol op puzzelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze geweldige spellen waar je moet uitzoeken, schoonmaken en organiseren van alle verschillende objecten. Het is een geweldige manier om een ​​beetje tijd te doden!

Onze Flash sorteren van voorwerpen spellen zijn geweldige manieren om een ​​beetje tijd te doden. Het spel is eenvoudig, maar de spellen zullen je bezig houden en vermaken. Het grootste deel van de titels zijn gericht op kleinere kinderen, maar ze gaan het leuk vinden om te proberen schoon te maken en het organiseren van al de verschillende schermen. In Schoonmaken, moet je na een groot feest helpen opruimen. Als je het allemaal op tijd hebt gedaan, kunt je het level wissen en het opnieuw proberen als je wilt. Dit sorteringsspel zal de kleintjes urenlang in spanning houden als ze proberen om schoon te maken na het grote feest.
Voor een educatief spel dat leuk is, probeer dan Caroline's Room. In dit spel, moet je een kamer van een kind opruimen door alles op de juiste plaats te zetten- voordat de tijd om is. Hoe sneller je de taken hebt voltooid, hoe meer punten je krijgt. Een andere geweldige schoonmaak spel om online te spelen is Pinky's Kamer. Ook hier moet je op tijd werken, maar als je het goed doet kun je door het spel vooruitgang boeken. Dit spel is niet alleen leuk om te spelen, het kan de kinderen helpen leren dat het belangrijk is hun kamer netjes te houden!