Spellen Grot » Kinder Spellen » Dora Spelletjes
7.8 / 10 - 3977

Dora Spelletjes

Wie houdt nou niet van Dora the Explorer? Dit moedige meisje beleeft de gekste avonturen, en leert je een boel nieuwe dingen. Nu kun je samen met Dora op avontuur!

Neem een ​​kijkje op de Kaart! Voor fans van Dora de ontdekkingsreiziger, hebben we een mooie selectie van de beste Dora Flash spellen online. Het mooiste is dat je ze gratis kunt spelen wanneer je maar wilt. Voor kinderen die een van de personages in deze kinderserie leuk vinden, zijn we er zeker van een spel te hebben die ze zal vermaken. Voor een eenvoudige puzzelspel waarmee kinderen zich vermaken en pret me hebben, neem een ​​kijkje op Dora Mix Up. Met veel kunst uit de Dora serie - met inbegrip van Dora's vrienden - is dit een geweldig videospel voor de kleinere kinderen. Zoals andere spellen in deze reeks, kun je ze gratis online spelen.
In Dora Strawberry World, moeten kinderen Dora helpen aardbeien verzamelen. Elke level heeft een eigen soort fruit die de kinderen op tijd moeten vinden. Door het vinden van alle bessen kan de speler door na de volgende level. Het spel wordt lastiger, maar het is nooit te moeilijk voor kleinere kinderen. Voor een beetje race-plezier, probeer dan Dora Friends Offroad. Dit is een zandweg racespel dat Dora en haar vriendjes kenmerkt. Het rijden is erg leuk, maar we denken dat sommige kinderen het gewoon leuk vinden het feit dat Dora in het spel zit. Hoe dan ook, het is een van de beste Flash Dora spelletjes die we hebben.