Spellen Grot » Traditionele Spellen » Zelda
7.7 / 10 - 6641

Zelda

Zelda is een legendarische serie van videogames, voor het eerst gecreëerd in1986 door Nintendo's Shigeru Miyamoto en Takashi Tezuka. In deze spellen speel je als de avontuurlijke Link, die meestal op weg is om de prinses, Zelda, uit de handen te redden van de slechterik Ganondorf. De spellen spelen zich meestal af in het land van Hyrule. We hebben alle gratis flash remakes van Zelda voor je verzameld. Alsjeblieft!

Onze Flash Zelda-achtige spellen zullen avonturiers zich urenlang vermaken met meerdere zoektochten, de mogelijkheid om een ​​level verder te komen, en natuurlijk alle geweldige wapens, bepantsering en magische voorwerpen. Een deel RPG en een deel Actie Avontuur, deze spellen zullen zelfs de grootste spelers tevreden houden. Het mooiste is dat je deze spellen in dit hoofdstuk gratis online kunt spelen. Voor sommige klassiek Zelda plezier, kijk op Zelda Abentuer als je wat tijd hebt en in de verhaallijn van dit spel wilt komen. De afbeeldingen zijn behoorlijk goed, maar zoals je weet draait het allemaal om het verhaal en de puzzels naast de gevechten die je moet voltooien.

Een andere geweldige titel die we in dit hoofdstuk hebben is Zelda Legend. Je gaat echt vertrouwd zijn met dit neerhaal avontuur, maar je kunt verrast worden door een aantal aspecten van dit spel. Als je een fan bent van Link, moet je dit spel spelen en zie of je het helemaal tot aan het eind kunt halen. Voor een ander mooi avontuur, probeer Zelda the Seeds of Darkness. Als Link, moet je tegen een ​​aantal wezens vechten, het verzamelen van betere uitrustingen en wapens, en het oplossen van puzzels, zodat in een keer het einde van het spel kunt bereiken.