Spellen Grot » Traditionele Spellen » Lemmings
8.1 / 10 - 2090

Lemmings

Lemmings is een grappig puzzelspelletje, je moet de Lemmings naar de uitgang van elk level begeleiden. Je kunt speciale vaardigheden aan elke Lemming geven om hun levens te redden. De levels zullen steeds moeilijker worden, bereid je maar voor. Veel succes met het begeleide van deze arme diertjes!

Onze selectie van Flash Lemmings spellen laten je enthousiast worden over alle mogelijkheden die we van dit klassieke spel hebben om gratis online te spelen. Het concept van deze soorten videospellen is eenvoudig. Je moet alle volgelingen laten samenwerken om de level te ontruimen. Terwijl de eerdere schermen eenvoudig zijn, de spellen worden steeds moeilijker als je verder gaat.
In het strategie spel Wooglings, moet je boswezens over het scherm leiden en in veiligheid brengen. De eerste fasen zijn relatief gemakkelijk te ontruimen, maar ze worden moeilijker als je verder gaat. Niet veel mensen komen tot het einde van dit spel, dus zie jezelf als een prof als het je wel lukt om dit te doen. Twee andere geweldige Lemmings Flash spellen zijn Snail Bob en All We Need Is Brain. Het maakt niet uit welke je kiest, alles wat je hoeft te doen is rondkijken om te zien of we een aantal van de leukste Lemmings spellen die je gratis online kunt spelen hebben geselecteerd. Of je dit soort spellen al hebt gespeeld of is dit je eerste keer, we denken dat je jezelf niet in de weg staat om gewoon nog een paar levels te voltooien.