Spellen Grot » TV » A Stitch In Time
8.1 / 10 - 927

A Stitch In Time

Wil jij de misdaad bestrijden, net als Kim Possible? Dat kan, hier en nu. Werk samen me Kim en haar vrienden om het kwaad te bestrijden.

Fans van Kim Possible weten dat het niet onmogelijk is om leuke gratis Flash-te vinden, games gebaseerd op populaire cartoons voor kinderen. En maak je geen zorgen. Als je volwassen bent en Kim Possible leuk vindt, zullen we je niet stoppen om te genieten van onze collectie videogames gebaseerd op de show.

Een tiener crimefighter is geen eenvoudige taak. Je zult je dat snel realiseren als je een aantal van deze Flash-games speelt die zijn gebaseerd op Kim Possible. En maak je geen zorgen als je fan bent van Ron Stoppable - je kunt hem ook spelen in een aantal van deze games. En je zult een heleboel bekende schurken vinden, waaronder Monkey Fist, Duff Killigan, Señor Senior, Sr. en zelfs Professor Dementor. Voorkomen Is Beter 5 en Voorkomen Is Beter 3 zijn twee populaire titels in deze collectie als je haast hebt en meteen iets wilt spelen. Beide zijn afkomstig uit de serie Stitch in Time en zullen alle fans van Kim Possible urenlang in spanning houden. Zorg ervoor dat je alle game in de serie speelt, de een na de ander. En als je klaar bent, kijk dan nog even rond om een aantal andere selecties die we aanbieden voor Kim Possible-fans te bekijken.